Svenska Livräddningssällskapet

SLS SLS Meny

Bli medlem i Svenska Livräddningssällskapet

Tycker du att vattenkunskap är ett viktigt ämne? Hjälp oss då i vårt arbete genom att bli medlem i Svenska Livräddningssällskapet. För att bli medlem hos oss krävs inte mer än att du känner att vi gör ett viktigt arbete i att sprida vattenkunskap för att alla ska känna trygghet och glädje i och vid vatten.

Detta får du som medlem hos oss

Det finns många fördelar i att vara medlem hos oss. Den främsta är att du bidrar till att rädda liv. Vi förväntar oss att du känner att dina pengar gör nytta hos oss och att du vet att ditt medlemskap bygger på mer än materiella ting. Du ska med stolthet säga att du är medlem i Svenska Livräddningssällskapet och att du vet hur viktigt det är att känna trygghet i och vid vatten.

Tidning och rabatter

Som medlem får du vår tidning Livräddaren-Simfrämjaren. Du har även tillgång till rabatter på utvalda produkter från oss och våra samarbetspartners i vår webshop. I medlemskapet ingår också en olycksfallsgruppförsäkring från Trygg-Hansa som gäller när du deltar i en aktivitet som arrangeras av oss och vi har årligen förmånliga kampanjer för våra medlemmar. 

Vad kostar det och hur blir jag medlem?

  • Medlem under 18 år – 50 kr
  • Medlem 18-25 år – 100 kr
  • Medlem vuxen – 200 kr
  • Medlem familj – 350 kr
  • Medlem företag/juridisk person – 1 000 kr

Medlemsansökan