Svenska Livräddningssällskapet

SLS SLS Meny

Vi vill ha din bästa simskolebild. Tre ursnygga kameror i potten!

Vi är oerhört glada och stolta över att det är så många sommarsimskolor som genomförs varje sommar. I år har inte varit något undantag och sommarsimskolorna är något av det viktigaste vi har för att lära barnen simma. Tack till alla er som har varit engagerade!

Precis som förra året, genomför vi en tävling där vi letar efter den bästa sommarsimskolebilden. I potten finns tre ursnygga kameror!

 

Canon IXUS 230 HS

Canon IXUS 230 HS, läs mer om kameran här

För att delta i tävlingen skickar du in din bästa sommarsimskolebild, antingen till info@sls.a.se eller 076-941 14 60. Glöm inte att ange kontaktuppgifter så att vi kan höra av oss till dig. Vinnarna utses den 28 september 2012

Priser
1:a-3:e pris: Canon IXUS 230 HS (svart)

Tävlingsvillkor
Tävlanden ansvarar för allt agerande under sitt namn och att de uppgifter tävlanden lämnar är korrekta och aktuella. Bilden får ej innehålla material som strider mot Sveriges rikes lag. Upphovsrätten till material som tävlanden delger innehas av användaren. Om upphovsrättslig tvist skulle uppstå så ligger det fulla ansvaret hos tävlanden. Tävlingsbidragen kan komma att publiceras på Svenska Livräddningssällskapets hemsida och tidning samt användas fritt i Svenska Livräddningssällskapets marknadsmaterial på obestämd tid. När tävlanden skickar in bilder till Svenska Livräddningssällskapet godkänner tävlanden ovanstående villkor. Vinnarna utses mitten september 2012.

LYCKA TILL!