Ute på Sveriges största ö finns ett av SLS äldsta länsförbund (numera regionförbund).

Välkommen att höra av dig till SLS Gotland!

Kursverksamheten går lite upp och ner, men vi försöker ordna Hjärt- och lungräddning, simlärar- och badvaktskurser då och då. Kontakta oss gärna och tala om att du vill gå en kurs hos oss. Våra faciliteter ute på Tofta livräddningsstation och kursgård ger oss unika möjligheter till bra kurser.

Sommarverksamheten på Tofta med livräddare är vårt största projekt. Under några sommarveckor ger livräddarna god service åt badgästerna.
Ett annat stort projekt är sommarsimskolorna, där vi specialiserat oss på att erbjuda simskolorna i öppet hav/ och sjö. En spännande nyhet är vårt försök med en eventsäkerhetsgrupp. Gruppen har specialkompetens att arbeta med livräddning och säkerhet på vattenbaserade event, men även på t ex motorevent.

Många tror det inte men isen lägger sig även på Gotland, därför har vi även årligen issäkerhetsdemonstrationer.

Mer om vad just vi gör och när vi gör det, kan man läsa på vår egen hemsida www.slsgotland.se där kan man även läsa om våra nyheter och aktuella händelser.

Alla våra medlemmar är välkomna till träningen där du utifrån dina egna förutsättningar kan simma eller träna livräddning.

Kontaktuppgifter

Länskonsulent Press
Tord Thuresson
070 631 29 30
 
Tofta livräddningsstation & kursgård
0498-29 71 72
 
Simutbildning
Martina Olofsson
0738-40 69 24