Regionförbundet i Blekinge består av ideellt engagerade personer kontakta gärna vår ordförande Helen Roth 

0734-14 87 42 

vattenhelen@hotmail.com

eller

styrelsenslsblekinge@hotmail.com

Svenska Livräddningssällskapet bildades 28 november 1898. Vi är en ideell organisation. År 1913-14 tillkom 18 nya orter däribland Karlskrona. Hur Svenska Livräddningssällskapet har utvecklats genom åren kan du läsa i Jubileumsboken SLS 100år. Boken berättar om tiden mellan 1898-1998.

SLS Blekinge har ett brett samarbete med övriga angränsande län i ett nätverk som kallas "Region Syd" med en årlig gemensam konferens.

Simskola och Unga Livräddare

Tyvärr har vi brist på simlärare och kan därför inte hålla grupper med Simskola och Unga Livräddare. Är du intresserad av att jobba som simlärare med oss i Svenska Livräddningssällskapet Blekinge så kan du maila oss: styrelsenslsblekinge@hotmail.com Vi har utbildningar till simlärare från 16år.  Skriv lite kort om dig själv, vilken utbildning/ erfarenheter du har om att jobba med barn/simskola, om du har någon HLR-utbildning (Vuxen eller barn)

Ämne (på mailet): Simlärare

Du kan alltid boka en HLR-kurs för vuxen eller barn hos oss i Svenska Livräddningssällskapet. Varmt Välkommen att höra av dig.

Vi tackar alla våra fantastiska barn och ungdomar som har lärt sig simma med oss i Svenska Livräddningssällskapet Blekinge. Vi hoppas att vi snart kommer igång med Simskolan och Unga Livräddare igen.

All info från oss i Svenska Livräddningssällskapet Blekinge kommer att ligga här på hemsidan.

Tänk på att kunna simma är en billig livförsäkring! 

 

Kontaktuppgifter

Ordförande/Kassör

Helén Roth

0734-14 87 42

Sekreterare

Patrik Roth

Ledamot

Andreas Roth

Ledamot

Annette Ludvigsson