Regionförbundet i Blekinge består av ideellt engagerade personer kontakta gärna vår ordförande Helen Roth 

0734-14 87 42 

vattenhelen@hotmail.com

Svenska Livräddningssällskapet bildades 28 november 1898. Vi är en ideell organisation. År 1913-14 tillkom 18 nya orter däribland Karlskrona. Hur Svenska Livräddningssällskapet har utvecklats genom åren kan du läsa i Jubileumsboken SLS 100år. Boken berättar om tiden mellan 1898-1998.

SLS Blekinge har ett brett samarbete med övriga angränsande län i ett nätverk som kallas "Region Syd" med en årlig gemensam konferens.

Vuxenträning

Tisdagen den 15 januari kl 21.00-22.00 i Karlskrona simhall.
Vi börjar en ny härlig termin och vi hälsar nu nya och gamla medlemmar välkomna med sin anmälan! Under 12 tillfällen träffas vi i Karlskrona simhall och kursen avslutas därför den 9 april. Vi kommer ha uppehåll på sportlovet, v 8. 
Nytt för i år är att vi kommer att ha två grupper igång parallellt. En för nybörjare och en för er som kanske redan har gått en eller flera terminer tillsammans med oss, eller som på annat sätt har lärt sig grunderna i crawl. Crawlkursen för nybörjare passar dig som vill lära dig grunderna i crawl oavsett ålder. Målet är att du efter avslutad kurs känner att du har tillräckliga kunskaper och verktyg för att på egen hand gå vidare med din träning eller vara med i vår fortsättningskurs. För att få ut det mesta och bästa ur kursen är det bra med viss vattenvana. 
Kursavgiften är 1000 kr samt medlemsavgift till Svenska Livräddningssällskapet, 200 kr. Information om betalning skickas i samband med anmälan. För mer information samt anmälan kontakta slsblekingecrawl@gmail.com

Simskola och Unga Livräddare

Tyvärr har vi brist på simlärare och kan därför inte hålla grupper med Simskola och Unga Livräddare. Är du intresserad av att jobba som simlärare med oss i Svenska Livräddningssällskapet Blekinge så kan du maila oss: styrelsenslsblekinge@hotmail.com Vi har utbildningar till simlärare från 16år.  Skriv lite kort om dig själv, vilken utbildning/ erfarenheter du har om att jobba med barn/simskola, om du har någon HLR-utbildning (Vuxen eller barn)

Ämne (på mailet): Simlärare

Du kan alltid boka en HLR-kurs för vuxen eller barn hos oss i Svenska Livräddningssällskapet. Varmt Välkommen att höra av dig.

Vi tackar alla våra fantastiska barn och ungdomar som har lärt sig simma med oss i Svenska Livräddningssällskapet Blekinge. Vi hoppas att vi snart kommer igång med Simskolan och Unga Livräddare igen.

All info från oss i Svenska Livräddningssällskapet Blekinge kommer att ligga här på hemsidan.

Tänk på att kunna simma är en billig livförsäkring! 

 

Kontaktuppgifter

Ordförande

Helén Roth

0734-14 87 42

Sekreterare

Patrik Roth

Kassör

Marie Olander Hägg

Ledamot

Andreas Roth

Ledamot

Annette Ludvigsson