Svenska Livräddningssällskapet

SLS SLS Meny

Inbjudan till träningsläger i livräddning i Jönköping 3-4 Mars 2012

 Härmed inbjuds intresserade till träningsläger i de internationella poolgrenarna.

Lägret är för alla. Det kommer vara både nybörjar och avancerad träning med focus på teknik. Tränare landslagstränare Stefan Nyander.

För de som satsar mot landslaget är detta lägret obligatoriskt att närvara på. Vi kommer ha ett informationsmöte mellan passen på Lördag.

Juniorer 14-19 år som är intresserade av att testa/satsa mot en plats i Jem laget, Detta kommer vara första samlingen för er. En genomgång för vad som gäller på Jem sker mellan passen.

Tider: Vi samlas i simhallen ( Rosenlundsbadet ) kl: 10.15 lördagen 3/3. Säg bara till i kassan att ni skall vara med på träningsläger i livräddning.

Träningstider:

Lördag: 10.30-12.00 och 15.00-17.00

Söndag 09.00-11.00 och 14.00-16.00

Lägret avslutas med träning på söndag em.

Mat och logi: Boende lördag natt ingår i anmälningsavgiften. Vi kommer att bo i 4-bäddsstugor på den närliggande campingen. Lunch och middag på lördag, samt frukost och lunch på söndag igår i anmälningsavgiften . Vi har bokat 20 platser, först till kvarn gäller.

Utrustning: Ta med sängkläder och örngott. Ta även med fenor och räddningstorped om man har.

Anmälan: Till Stefan Nyander på mail: stefan.nyander@jss.f.se.

Anmälningsavgiften är 100:- för de som är Juniorer och 400:- för övriga.

Avgiften skall betalas på PG 12776-1 med notering livräddningsläger Mars och sitt namn. Man måste vara medlem i Svenska Livräddningssällskapet.

OBS! sista anmälan är 22 Februari!

Välkomna