Svenska Livräddningssällskapet

SLS SLS Meny

SLS Dalarna inbjuder till Adventsbojen

Nordisk lagkapp i livräddning och livräddningsträff nu även med Nybörjar/motionsklass, ungdomslag är välkomna. Tävlingen avgörs lördagen den 3 december 2011. 

ANMÄLNINGSBLANKETT

Plats: Maserhallen och Maserskolan i Borlänge

Prel program:

Fredag vad var
fredag kväll en del lag ankommer Maserskolan
     
Lördag    
08.00 Nybörjarträning Maserhallen
08.00 Prova utrustning Maserhallen
  Livtjänst Sverige AB
 
  Quicksave  

 10.30

 Samling / Tävlingsstart
Maserskolan
 11.00  Sjukvård / Lunch
Maserskolan
 13.00-15.00  Föreläsning / Praktik
TBA
 
 UV träning, Thomas Karlsson  
 15.30 -  Insim, tävling i bassäng
Maserhallen
 ca 18.00
Nedvarvning
Relaxavdelningen
ca 20.00 Bankett Soltorgsgymnasiet
     

Klasser

Tävlingsklasser: Dam- och herrklass. Mixade lag tävlar i herrklassen. SLS medlemskap krävs.

Nybörjar/Motionsklass: Sjukvårdsmomentet är bara lärande, inte prövande. Det innebär att man utan förkunskaper kan vara med utan att bli diskad på sjukvården. Även ungdomslag är välkomna att tävla i denna klass, då anpassar vi regler och avstånd till er, dock inte utrustningen.

Medåkare

Som medåkare kan du ta del av prova på verksamhet, föreläsning, mat, boende lör-sön och underhållning. Du kan till och med skrapa ihop ett lag på plats och vara med och tävla!

Funktionär

Du som inte kommer att tävla vill vi gärna ha hjälp av som funktionär. Du erbjuds boende fre-sön, mat lör frukost t.o.m. sön frukost. Du jobbar som funktionär under sjukvårdsmomentet och tävlingen i bassängen. I övrigt är strävan att du skall kunna vara med på de andra aktiviteterna under helgen.

Boende

På hårt underlag i skolsal. Ta med egna sovgrejer. Boende finns tillgängligt från fredag.

Deltagaravgift

Lag: 1200kr, Medåkare: 400kr, Funktionär: 200kr(funktionärer betalar kontant vid samlingen), Boende fre med frukost lördag 100kr. Bara festen: 200kr. Vid efteranmälan eller sent inkommen avgift ökas avgiften med 50%.
Betalas till SLS Dalarnas Bg 5617-9294 i samband med anmälan. Ange kontaktpersonens namn vid betalning. Skall finnas tillhanda senast 2011-11-21. Anmälan är bindande, ingen avgift återbetalas vid bortfall. För de som deltager i motionsklass, som medåkare eller som funktionär och inte är medlem i SLS så ingår försäkring i deltagaravgiften.

Anmälan

ANMÄLNINGSBLANKETT

Skickas till slsdalarna@hotmail.com senast 2011-11-21.
Det finns möjlighet att anmäla lag på plats senast i samband med samlingen. Dock måste alla tävlande vara anmälda som deltagare. Uppge i anmälan: Kontaktperson, Namn, Personnummer, Lagnamn, medlemskap i SLS, Boende, specialkost samt vilka aktiviteter som ni tänker deltaga vid.

Aktiviteter

Nybörjarträning: Möjlighet finns för dig som inte är så erfaren eller vill prova på Nordisk lagkapp att lära dig hur men gör under det nybörjarpass som vi erbjuder på morgonen. Du får lära dig hur de olika sträckorna går till och hur ett lag arbetar tillsammans. Du behöver inte ha ett lag för att vara med!
Prova utrustning: Åsa Magnusson kommer och visar Quicksave, Åsa utnämndes i september till årets Europeiska kvinnliga uppfinnare! www. qsave.se
Livtjänst Sverige AB finns med och ger dig möjlighet att prova utrustning för bassäng- och havslivräddning. www.livtjanst.se
Föreläsning: Thomas Karlsson från Livräddarna Skövde föreläser om undervattensträning. Eter föreläsningen genomförs även enklare praktiska moment i simhallen.

Övrigt

  • Medtag hänglås för låsning av skåpen i simhallen.
  • Vid frågor maila slsdalarna@hotmail.com eller ring Henrik Josefsson 070-377 63 83.
  • Löpande information om adventsbojen finns på facebook evenemanget adventsbojen: http://www.facebook.com/event.php?eid=118897178203021 här kan du även ställa frågor under inlägg.
  • Uppdatera din status för facebookevenemanget så vi så snart som möjligt får lite koll på hur många som är intresserade av att vara med. Skriv gärna inlägg!

Välkomna till årets livräddningsträff!

SLS Dalarna

Läs inbjudan i pdf