Svenska Livräddningssällskapet

SLS SLS Meny

Svenska Livräddningssällskapet

OBS: Ansökningstiden har gått ut, det går inte längre att söka tjänsten

Svenska Livräddningssällskapet är en ideell organisation som arbetar för en ökad säkerhet vid våra vatten och isar. Vi har funnits sedan slutet av 1800-talet och vi består av 24 självständiga länsförbund och en centralorganisation. I våra stadgar står att vi ska arbeta inom tre områden; simkunnighet, livräddning och säkerhet.

Om jobbet

Vi söker en Projektledare på heltid som under 1år ska ansvara för genomförandet av projekt ”Everyday Lifesaver education programme”, finansierat av Postkodlotteriet. Projektet är ett samarbete som genom utbildning i simkunnighet, livräddning och vattensäkerhet ska bidra till att inga barn och ungdomar behöver drunkna. Vi riktar oss främst till nyanlända barn och ungdomar, för att ge dem kunskap för livet och en möjlighet att upptäcka Sveriges utbud av friluftsliv.

Som projektledare leder och driver du hela projektet från ax till limpa och ansvarar för planering, koordinering, kommunikation/information till inblandade parter, rapportering till uppdragsgivaren, upprättande av tidplaner, sammankallande till möten, leda övriga i teamet, göra kontinuerliga utvärderingar och leverera enligt uppsatta mål.

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning, är strukturerad samt har vana vid att kommunicera på såväl svenska som engelska. Du är kostnadsmedveten och har en vana att koordinera stora träffar och event. En bakgrund inom idrott/föreningsliv är en merit, samt erfarenhet från ideella föreningar. Att du själv är simkunnig är ett krav.

Du är en van användare av Officepaketet, framförallt Word och Powerpoint.

Vi erbjuder en spännande roll där du får ta mycket eget ansvar. Du kommer träffa många spännande människor och ta del av en värld där människors liv räknas mer än kronor och ören. Välkommen in med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 14 februari men platsen kan komma att tillsättas innan dess om rätt kandidat finns. Ansökan, CV och personligt brev, skickas till Karin Brand, karin.brand@sls.a.se

Har du frågor om tjänsten kontakta: Karin Levin på karin.levin@sls.a.se, 08-120 102 42