Svenska Livräddningssällskapet

SLS SLS Meny

Vi söker controllerinriktad ekonomiansvarig med goda excelkunskaper

Placering: Stockholms län, Bromma
Branch: Ekonomi, Finans, Försäkring

Arbetsbeskrivning
Som Ekonomiansvarig på Svenska Livräddningssällskapet (SLS) leder du ekonomiprocesser och har totalt driftansvar för ekonomin. Du är ytterst ansvarig för årsredovisning, budget- och prognosprocess, likviditetsuppföljning samt analyser av resultat och pågående projekt. En stor och viktig del i tjänsten är också att aktivt arbeta med att utveckla administrativa rutiner och mallar. Du arbetar nära verksamheten och är även föredragande för styrelsen avseende ekonomisk rapportering, skriftligt som muntligt. Till din hjälp har du en redovisningsekonom som ansvarar för den löpande redovisningen. Eftersom organisationen är liten, är det dock viktigt att du är beredd på att emellanåt även hjälpa till med det löpande arbetet.

Vem är du?
Du är civilekonom eller likvärdig utbildning och har bred erfarenhet av redovisning och analysarbete. Du har goda kunskaper i Excel, är van vid självständigt arbete och har goda kunskaper i ekonomistyrning. Som person är du strukturerad, prestigelös, lyhörd och social. Du älskar att bygga och skapa rutiner och är, tack vare din erfarenhet, trygg som person. Eftersom en stor del av tjänsten innebär kontakter både internt och externt, är det viktigt att du pedagogisk och kommunikativ.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg via telefon:08-736 29 59.

Du hittar hela annonsen på Experis hemsida. Vill du veta mer om Svenska Livräddningssällskapet, går du hit.