Svenska Livräddningssällskapet

SLS SLS Meny

Nya sommarprodukter att beställa

Sommaren är här och alla aktiviteter som kommer därtill. Vi har laddat upp extra med informations- och utbildningsmaterial inför sommaren.

Sommarfolder 2013

Sommarfolder

Sommaren är förstås högsäsong för alla vattennära aktiviteter. Badare, båttåkare och andra vattennjutare är utomhus för att uppleva alla de fantastiska ,möjligheter som den svenska sommaren har att erbjuda. I vår sommarfolder hittar man säsongsanpassad information och fakta om bl.a. flytvästanvändande, sommarsimskolor, drunkningsstatistik samt allmänna tips och råd vad man ska tänka på när man vistas utomhus. Passar utmärkt för dig som är kommun eller vill sprida information om vattesnsäkerhet

Pris: Gratis (+ frakt)
Beställs via webshopen

Ny flytvästfolder

Flytvästfolder

Utvecklingen på flytvästområdet går fort och vi har därför uppdaterat vår flytvästfolder. Det finns också mycket aktuell statistik att peka på, så därför har vi tagit fram denna snygga A4/3-folder. Passar bra för dig som vill informera om flytvästar helt enkelt.

Pris: Gratis (+ frakt)
Beställs via webshopen

Solmärket

 Solmärke

Solmärket introducerades, med stöd från Strålsäkerhetsmyndigheten, under sommaren 2012. Det gick ut till alla våra sommarsimskolor och eftersom vi fick väldigt positiv respons på märket går det i år att beställa, som alla andra våra märken, genom vår webshop. Utmärkt för sommarsimskolan!

Pris: 20 kr
Beställs via webshopen