Svenska Livräddningssällskapet

SLS SLS Meny

Gillar du kundservice och administration och vill jobba i en livräddande organisation?

VI DRIVS AV STARKA IDEELLA KRAFTER Svenska Livräddningssällskapet har en lång historia bakom sig. Ända sedan 1898 har vi arbetat oförtrutet med att informera om säkerhet i och kring vatten. Under alla dessa år har vi förespråkat simkunnighet, livräddning och säkerhet som naturliga delar av våra liv. Vi har fler än 96 000 sjöar och 800 mil strandremsa för oss att använda på ett säkert sätt, utan att utsätta oss för onödiga risker. Vi riktar oss med vår vattenkunskap till alla, men vi ägnar särskilt intresse åt barnens säkerhet. Genom vårt starka engagemang gör vi skillnad i människors liv! Läs mer om oss här

Arbetsbeskrivning

Stämmer du överens med nedanstående beskrivning och kriterier kan vi erbjuda dig en bred roll och ett stimulerande arbete där vinsten består av verksamhet och inte i kronor och ören. Vårt mål är att ingen ska drunkna på grund av okunskap – därför blir en av dina viktigaste uppgifter att kommunicera vattenkunskap.
Som administratör är du ”spindeln i nätet” hos Svenska Livräddningssällskapet där några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Medlemsservice via telefon och mail
• Administration av medlemssystemet
• Ansvara för att skicka ut inbjudningar och ta emot anmälningar till våra evenemang
• Ansvara för det löpande administrativa arbetet på kansliet såsom beställning av kontorsmaterial, hålla kontakt med våra leverantörer och ge stöd till våra regionförbund i olika frågor
• Utskick av protokoll efter möten
• Publicering på vår hemsida
• Arkivering samt posthantering

Tjänsten är ett studievikariat (heltid)på 3 år. Placering på vårt kontor i Bromma.

Vem är du?

Du är en person som brinner för kundservice, trivs i en bred roll där du har många kontaktytor och har god erfarenhet av administrativa uppgifter. I ditt arbete är du ordningsam, självgående och ansvarstagande och kan hantera flera uppgifter parallellt. Då du får en central och viktig roll värdesätter vi ditt engagemang för våra medlemmar och vår organisation, att du är serviceinriktad och bra på att samarbeta med andra. Du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Har du erfarenhet av att prata inför grupp är det meriterande då detta kan förekomma vid våra evenemang. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och talar både svenska och engelska. Erfarenhet från arbete i ideell organisation är meriterande.

Kontaktperson

Ansök med CV och personligt brev riktat till tjänsten på manpower.se. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Ahlström på telefon: 08-452 33 11.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!